Uønsket hårvækst er altid til besvær

Voldsom hårvækst på hænderne og i nakken – aj, det er ikke så fedt, vel? Nu er jeg ganske vist mand, men det har alligevel plaget mig i en hel del år. Det har min kone godt lagt mærke til, så en dag fandt jeg en folder fra Revebel, som hun havde lagt på bordet. Den havde hun fået af manden i nabohuset, som havde haft samme hårfjerningsudfordringer på Frederiksberg.

Han havde taget handsken op, og havde henvendt sig til skønhedsklinikken Revebel på Frederiksberg for at høre, om de var i stand til at løse hans problem med ønsket hårvækst.

Revebel – professionel hårfjerning på Frederiksberg

Før jeg selv henvendte mig til Revebel, tog jeg lige en snak med naboen for at høre, hvilke erfaringer han havde med klinikken, og hvilke muligheder der var for permanent hårfjerning. Han havde kun gode ting at sige om dem. I hans øjne var de yderst professionelle med flere års erfaring, så man kunne trygt stole på, at de kunne deres kram.

Med den anbefaling i hånden gik jeg så ned til klinikken på Frederiksberg for at få en tid til hårfjerning. Da jeg ønskede permanent hårfjerning, foreslog de epilering, da det ville give det bedste resultat. Det tager lidt ekstra tid at opnå den ønskede effekt, da behandlingen skal ske over flere gange, men det er helt sikkert umagen værd, forsikrede de. Og så er det faktisk slet ikke så dyrt, som man måske kunne tro.

Professionel hårfjerning ned til mindste hårsæk – det klarer Revebel på Frederiksberg

Efter at have aftalt tid og fået proceduren omkring permanent hårfjerning forklaret, drog jeg fortrøstningsfuld ud ad døren igen, og vendte tilbage få dage senere til første behandling. Jeg er nu gennem min tredje behandling, og sikke forskel der er kommet i hårvæksten på hænder og i nakken. Det er jeg dybt taknemmelig for, for nu skal jeg ikke længere pakke mig ind for at skjule uønsket hårvækst, når jeg tager på stranden om sommeren længere.

Stor ros til Revebel på Frederiksberg, som er yderst professionelle i deres tilgang og behandlinger, når det drejer sig om permanent hårfjerning. Det er efter min og naboens mening den bedste hårfjerningsklinik på Frederiksberg, så den vil vi varmt anbefale jer at besøge.