Online henvisninger

Online henvisninger

Selvom denne sides hovedformål er at være en blog vil jeg også gerne gøre mit for at hjælpe andre på nettet.

Jeg bruger meget tid på nettet og søger hele tiden efter nye gode sider der kan inspirere og hjælpe mig selv og andre i hverdagen. Nettet er en jungle og man kan let komme galt afsted hvis man ikke passer på og bruger sin sunde fornuft. Gennem tider har jeg brugt en masse gode hjemmesider og webshops når jeg manglede hjælp og inspiration. Jeg har derfor valgt at samle de bedste som jeg gerne vil dele med andre. Gode produkter og god service får man ikke alle steder, men på disse links kan jeg garanterer at det hele spiller og at man får en fantastisk oplevelse. Jeg gør en stor indsats for at spare andre for en masse tid ved at lede nettet igennem.

Her er der en liste med gode links, hvor der vil blive lagt gode sider ind, jeg personligt har erfaringer med. Jeg har ikke valgt at kategorisere listen, men du kan finde links om alle slags emner som f.eks. bolig, erhverv, fritid, oplvelser, håndværk, service. De fleste har jeg personlige erfaringer med, andre har jeg fået anbefalet af venner og familie. Ideen er at siden løbende skal opdateres når jeg finder nye siger, så jeg kan derfor anbefale at du engang imellem tjekker om der er kommet opdateringer på siden, så du ikke går glip af en god oplevelse.

Har du brug for andre råd eller ønsker at jeg tager et emne op her på siden er du velkommen til at kontakte mig.