Cafe Nöa’h – en spændende restaurant på Islands Brygge

Som de fleste af jer ved, præger bøger og litteratur online en stor del af mit liv. Men jeg har endnu en passion, som jeg tilfældigvis er så heldig at dele med min kæreste: Kajakroning.

Da vi begge er medlemmer af Amager Ro- og kajakklub, går turen tit forbi Havnevigen. Derfor har vi også lagt mærke til Cafe Nöa’h – en lille restaurant, som ligger et stenkast fra Havnevigen på Islands Brygge.

I weekenden trængte vi så til lidt kulinarisk forkælelse efter en hård tur på søen, så vi lagde selvfølgelig vejen forbi Cafe Nöa’h for at se, hvad de kunne byde på. Og vi gik da så absolut ikke forgæves.

Alverdens madoplevelser findes på Cafe Nöa’h

Ikke alene er Cafe Nöa’h lidt af en indretningsmæssig perle af en restaurant med masser af grønne planter – de serverer også fremragende mad med mulighed for udeservering. Nu var det en pragtfuld solskinsdag, så selv om det var en lidt kølig aprildag, så valgte vi at blive udendørs og nyde den friske havluft. Vi valgte deres signatur tapas – hyggebrættet, som de kalder det – og det var en drøm af en mundfuld i en restaurant på Islands Brygge.

Der var lignet op både frisk fisk, grillet kylling og masser af lækre grønsager og nødder på brættet, og det blev serveret med nybagt brød og dip til. Vi toppede den frokost med en af deres udsøgte grønsagssmoothies, som var yderst delikat og allergivenlig. Restauranten på Islands Brygge tænker da også på det hele! Men det er et godt træk af Cafe Nöa’h at være opmærksom på for eksempel madallergier i forhold til deres menukort, for det er der rigtig mange mennesker, som lider af i dag.

Cafe Nöa’h – når du vil være mæt på den fede måde

Vi sluttede vores besøg af på restaurant på Islands Brygge af med en kop espresso. Så var vi ligesom klar til resten af lørdagens udfordringer: Oprydning i kælderlokalet. Men det gik som en drøm, for på fuld mave tænker man ligesom lidt klarere. Så et rigtig godt tip til et spisested, hvis jeres vej falder forbi Viggo Kampmanns Plads på Islands Brygge: Cafe Nöa’h er den restaurant på Islands Brygge, som virkelig er værd at køre efter, og der er noget for alle mundsmage, hvad enten man er barn eller voksen eller kødspiser eller vegetar.