SMP behandling er løsningen på høje tindinger

Forleden fortalte jeg jer om mine mange problemer med uønsket hårvækst på hænder og i nakken. Det er jeg heldigvis sluppet af med. Nu skal jeg så have løst problemet med mine høje tindinger – altså, hårtab! Indrømmet, det er sgu’ ikke helt nemt at hverken at være mand eller menneske i dagens Danmark.

Men I kender mig jo – jeg er en handlingens mand, så jeg har allerede undersøgt mulighederne, og er gået i gang med at få det problem løst.

SMP behandling kan du få hos AESTHETIC på Frederiksberg

Jeg har valgt den varige løsning – hårtatovering. Jeg ville ellers have forsvoret, at jeg skulle have tatoveringer på kroppen, men smp behandling er faktisk den mest optimale løsning, som dækker mit behov, når det nu skulle være.

SMP behandling er en behandlingsmetode af kosmetisk karakter, som går ud på, at man får tatoveret hovedbunden, så det ser ud som om, man har hårvækst. Man kan selvfølgelig ikke opnå langt hår med denne metode – det er heller ikke meningen. Pointen er, at mikropigmentering er i stand til at skabe en illusion om normal hårvækst. Så hvis man for eksempel er karseklippet med høje tindinger, som jeg er, så kan smp behandling ændre på min hårgrænse, så det ser ud som om, jeg ikke har høje tindinger. Det er sgu’ da smart, hva’?!

AESTHETIC leverer den professionelle løsning på dit hårtab

Hvis I stadig sidder med bekymrede miner, så tillad mig at fjerne de sidste rynker på jeres pander med henvisning til egne erfaringer og anbefalinger. Smp behandling er løsningen på hårtab. Og du går bestemt ikke fejl i byen, hvis du vælger AESTHETIC på Frederiksberg til jeres smp behandling. De er gamle i gårde, yderst professionelle, og så har de styr på hygiejnen på klinikken. Det er virkelig rart og betryggende at vide. Desuden går de ikke i gang med smp behandling, før de er hundrede procent sikre på, at du har forstået alt omkring behandlingen, priser, eventuelle bivirkninger, og vedligeholdelse efter behandling. Så der er ingen undskyldning: Lider du af hårtab, så læg hovedet på blokken og prøv med en smp behandling for den varige løsnings skyld. Du vil ikke fortryde det!