Sjov oplevelse med lasergames i København

I lørdags havde den bogklub, som jeg er medlem af, sommerfest, og det betød, at vi havde en hel dag, hvor vi skulle lave sjove aktiviteter. Jeg sidder selv i bestyerelsen, og jeg havde derfor været med til at planlægge dagen for de mange medlemmer. Jeg var månenden forinden faldet over Shoot To Thrill, som tilbyder lasergames i København, som så sygt sjovt ud. Jeg havde derfor valgt dette som en af aktiviteterne.

Vi har flest kvindelige medlemmer af bogklubben, hvilket gjorde, at jeg var lidt nervøs for, om min planlagte aktivitet ville blive et hit. Bekymringen kunne jeg dog god have sparet mig, da alle syntes at more sig gevaldigt. Faktisk må jeg sige, at det var kvinderne, der var forrest på banen og virkelig gik op i det med næb og klør. Hele dagen var vi delt op i flere hold, både til torvtrækning, rodeotyr, dart og beerpong, og det gjorde, at der virkelig var en holdfølelse, hvilket gjorde det super sjovt.

Nu har jeg ikke prøvet lasergames før, selvom jeg har ønsket mig at prøve det i mange år, så det var en fornøjelse endelig at komme til at prøve kræfter med denne sport. Det er helt sikkert noget, jeg skal prøve igen. Min svoger skal snart giftes, og der har jeg tænkte mig at booke tid til lasergames i København hos Shoot To Thrill igen, hvis jeg da kan få overtalt resten af polterabendholdet. Man bestemmer selv, hvor mange timer man vil booke, om man vil have mad og øl derude, hvilket betyder, at man kan klare det på et mindre budget, således at alle kan være med.

Skal du også være med til at arrangere en af sommerens fester, så synes jeg, du bør læse mere om spillet lasertag hos Shoot To Thrill. Det er virkelig en oplevelse værd.

Jeg glæder mig allerede til næste års sommerfest.