Gode råd inden dit første boligkøb!

Jeg har for godt et år siden stået i samme dilemma som flere personer gør dag til dag – og tro mig det er ikke noget som bliver overstået på en dag eller uge, nej.. Et boligkøb er noget da kan strække sig over én til flere måneder. Det er nemlig en stor beslutning, og sandsynligvis en af de største økonomiske beslutninger, som du vil stå overfor i dit liv. Derfor vil jeg gerne dele noget gratis køberådgivning til dig der står i fortvivlelse inden det første boligkøb, eller i hvert fald gøre mit for at du ikke falder i en fælde når du planlægger køb.

1. Anskaf dig et lånebevis

Vi kender det så godt som når vi står i EL Giganten og kigger på de nyeste teknologier af TV og lydsystemer – vi vil have det, vi savler, men vores budget rækker bare sjældent så langt op. Samme situation vil du kunne stå i, i forbindelse med boligkøb, hvor det er en særlig fordel at anskaffe sig et lånebevis inden man kigger på bolig, da man i så fald ikke vil blive forelsket i boliger, der ikke er økonomisk ansvarligt at optage lån til.

 

2. Find en køberrådgiver og købermægler

Ejendomsmægleren er naturligvis sælgers mand, det handler for dem at få gennemført salget. Du bør derfor tilknytte dig en professionel køberrådgiver så du kan få tilstrækkelig boligkøb rådgivning og køberrådgivning. Med rette køber rådgivning til køb af bolig, vil du nemlig muligvis kunne forhandle på prisen, og sikre øvrige interesser for køber ikke bliver overset – Leder du efter køberrådgivning og boligkøb rådgivning så anbefaler jeg boligadvokaterne fra Din Bolighandel, der vil kunne føre dig igennem hele processen med ejendomshandel til købsaftale på hus eller bolig er underskrevet,  og dette uafhængigt om det er selvsalg af bolig, selvsalg af hus eller familiehandel.

Ovenstående køberrådgivere vil ligeledes kunne assistere dig med billig udarbejdelse af skødeskrivning og efterfølgende tinglysning af skøde.

Dette var to, men særligt gode råd af hvad angår køberrådgivning og boligkøb – skulle du sidde inde med andre råd, så kom gerne med dem i kommentarfeltet!