Rent hår med Davine

Jeg har for nylig handlet hos Hair247, hvor jeg fik købt nogle fantastiske hårprodukter fra shampoo producenten Davines. Min kære kæreste anbefalede mig at finde en ordentlig shampoo til mit hår, da det sædvanlige jeg har købt i supermarkedet ikke har gjort noget godt for mit hår. Min kæreste, som er tidligere frisør, henviste mig til Hair247s webshop hvor hun selv køber sine hårprodukter.

Min kæreste, ligesom så mange andre kvinder, går ufattelig meget op i sit hår – derfor køber hun kun gode kvalitets hårprodukter. Som frisør har hun en stor viden om disse produkter og anbefalede shampoomærket Davines som hun mente ville gøre underværker for mit hår.

WOW siger jeg bare! Det er helt vanvittigt så markant en ændring der er sket med mit hår siden at jeg begyndte at benytte mig af Davines produkter. Indtil videre har jeg benyttet mig af produkterne Davines Ol Shampoo og Bodywash. Jeg kunne allerede ved første vask af mit hår, mærke at det føltes betydeligt mere rent end sædvanligt.

Jeg har altid haft problemer med mit hår, da det hurtigt bliver fedtet og klamt. Efter at jeg har prøvet min nye shampoo kan jeg mærke at mit hår holder sig friskere i længere tid. Jeg takkede min kæreste så mange gange for at have introduceret mig for Davines lækre produkter. Det kan jo være at man allerede nu ved hvad man skal ønske sig i julegave 😊

Servicen hos Hair247 var helt i top og jeg fik mine produkter allerede dagen efter at jeg havde bestilt dem. Jeg kan kun komme med rosende til ord Hair247 og deres fantastiske udvalg af produkter. Både mine kæreste og jeg er store fans og kan varmt anbefale deres website. Og hvis du selv er i samme situation kan jeg klart anbefale Davines produkter for friskere og fyldigere hår. Er du interesseret i at læse mere kan du se mere om Davines her.