Problemer med corona-deller? Så prøv x3bar til din hjemmetræning

Jeg ville have forsvoret, at hjemmetræning var noget for mig, men nedlukningen af mit foretrukne fitnesscenter i hele tre forårsmåneder grundet en vis kedelig corona-virus tvang mig til at tænke i lidt alternative motionsbaner.

Det er nu heller ikke helt af vejen at prøve noget nyt, når bare man kan finde brugbare alternativer til det fortrukne, og det kunne jeg heldigvis på nettet hos X3bar.

X3bar og Postnord leverer fitnessudstyr lige til hoveddøren

Som novice inden for konceptet hjemmetræning, stod jeg lidt på bar bund i forhold til, hvilket udstyr jeg skulle have fat i. Jeg havde en ide om, at det kunne være ret sejt at få fingre i noget udstyr, som jeg kunne bruge både ude og inde – jeg er nemlig temmelig pjattet med udendørstræning. Derfor kontaktede jeg x3bar for at høre, om de forhandlede den type kombi-udstyr til hjemmetræning.

Som ethvert velassorteret fitnessudstyrsbutik forhandlede x3bar selvfølgelig sådanne produkter, så efter en snak frem og tilbage om fordele og ulemper ved hjemmetræning og udstyr generelt, valgte jeg det motionssæt, som de anbefalede mig at købe til min hjemmetræning.

Der gik knap to dage, fra jeg havde bestilt, til varen stod uden for min hoveddør. Og alt var som det skulle være. Efter en kort opsætning af udstyr og skimning af instruktionsbog kunne jeg endelig gå i gang med min hjemmetræning udendørs – det var virkelig noget, som jeg både trængte til og længtes efter, i al fald ifølge min kone. 

Hjemmetræning er for alle med stillesiddende arbejde

Som tekstforfatter kan jeg ikke undgå at sidde meget ned, og jeg tænker, at mange af jer læsere derude er lidt i samme situation som mig med lidt for fyldige corona-deller – det har jo ikke været helt nemt at have SÅ kort til det hjemlige køleskab her under corona-krisen.

Men der er hjælp at hente hos x3bar, som både tilbyder onlinekurser og salg af motionsredskaber til hjemmetræning. Så hvis du er lidt i samme båd som alle os andre, bør du tage fat i x3bar og anskaffe dig kvalitetsredskaber til din hjemmetræning Det hjælper altid at arbejde sig ud af problemerne – ikke mindst når det handler om corona-deller.