Linkbuilding – noget alle bør uddøve hvis de vil op i søgeresultaterne

Arbejder du med online markedsføring, eller har du en hjemmeside eller måske webshop – så vil du formentligt gerne lære mere omkring linkbuilding.

Linkbuilding er nemlig en nødvendighed hvis man gerne vil have mere trafik til ens hjemmeside i form af bedre rankings i søgemaskinerne. Ud over at det skaber bedre søgeresultater, så vil folk også få et større kendskab til ens hjemmeside, da man vil blive mere synlig.

Linkbuilding er et af de vigtigste områder når man snakker SEO, da naturlige og gode links kan være med til at fortælle søgemaskinerne at netop din side er værd at besøge indenfor din niche, samtidig med at din side vil opbygge mere trust/værdi.

Det er ikke altid nemt at få gode backlinks til ens hjemmeside, tværtimod. En søgemaskine som Google kommer jævnligt med opdateringer som Panda og Penguin (øge navne for ændringer i deres søge algoritmer) som b.la. Går ind og kigger på kvaliteten af de links man har til sin hjemmeside.

Netop derfor er det vigtigt at ens linkstruktur er så naturlig og god som mulig – så man ikke risikerer at få en penalty af fx Google.

Linkbuilding – et værktøj du bør have i din kasse

Som nævnt ovenover, så kan det være rigtig svært at skaffe gode naturlige links til ens hjemmeside, og ofte kræver det at man tænker ud af boksen og er kreativ.

Waimea skriver konstant en masse råd, og tips til hvordan du bør gøre for at skaffe flere links. Du kan bruge råddene og tipsene til selv at skaffe nye links til din hjemmeside, eller hvis du gerne vil have mere viden omkring linkbuilding inden du evt. betaler et firma til at hjælpe dig.