Big Ben venter stadig ude i horisonten

Hvis du synes, at booking af flybilletter hos British Airways er en lidt besværlig affære, så er det intet at regne for den energi, som du skal lægge for at få erstatning for et eventuelt forsinket fly fra selvsamme flyselskab.

Hos Flypenge.dk har vi derfor specialiseret os i at vide alt, hvad der er at vide for en flyrejsende omkring aflyste eller forsinket fly – især, når det gælder omtalte British Airways. Derfor kan du også trygt henvende dig til os, hvis du oplever vanskeligheder ved at få kompensation fra flyselskabet. Så sørger vi nemlig for, at du får, hvad du har krav på, hvis dit fly er forsinket.

Keep calm and carry on med British Airways

Briterne er nok allermest berømte for devisen om at bevare roen og ufortrødent fortsætte som om, intet er hændt. Men et forsinket fly med British Airways er – alt andet lige – en hændelse, som man reelt set ikke kan sidde overhørigt – i al fald ikke, hvis man er flyrejsende hos selskabet, og både har rejseplaner og penge ude at hænge.

Derfor kan det fra tid til anden være nødvendigt at ruske lidt op i British Airways, så de løber lidt stærkere, når de skal behandle din anmodning om godtgørelse ved et forsinket fly. Og det er her, at Flypenge.dk kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med at skabe klarhed over situationen, og vi hjælper dig med at få den godtgørelse, som du har krav på ved et forsinket fly.

Uanset om du blot har krav for lidt forplejning, mens du venter, eller du har krav på et større beløb ved yderligere forsinkelser, så arbejder vi benhårdt på at skaffe dig en kompensation, hvis du udsat for et forsinket fly hos British Airways. På den måde sikrer vi dig, at du fortsat kan bevare roen og trygt fortsætte med at handle flyrejser gennem British Airways.

Kontakt Flypenge.dk hvis du bakser med et forsinket fly

I vores optik skal du som flyrejsende altid kun have fokus på at nyde din rejse og dine oplevelser. Derfor træder Flypenge.dk også gerne til, hvis du oplever uregelmæssigheder, f.eks. i forbindelse med et forsinket fly hos British Airways. Tag trygt kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller hvis du er det mindste i tvivl. Vi sidder klar ved telefonerne for at rådgive og servicere dig på rejsen.