Maler i Nordsjælland har sørget for smukt læserum

Jeg har virkelig fundet ud af, at det giver en helt anden oplevelse til læsningen, når rummet har en behagelig aura. Det får mig til at synke dybere ind i bøgerne, så det er jeg begyndt at prioritere langt højere, end jeg gjorde tidligere.

Jeg har derfor sørget for, at der er nogle smukke malerier, en flot reol, kønne blomster og behagelig stol at sidde i. Men mit sidste projekt var at gøre noget ved væggene, da de virkelig trængte til en kærlig hånd. De var helt krakelerede, og så var jeg egentlig ikke så vild med den råhvide farve.

Derfor kontaktede jeg en dygtig maler i Nordsjælland, der kunne male væggene i min lejlighed i Gentofte.

Farven på væggene er lige efter mine præferencer

Det, jeg drømte mest om, det var at få én væg malet i olivengrøn, og så skulle de øvrige vægge bare være i en helt normal hvid. Jeg turde dog ikke kaste mig ud i projektet selv, da det gerne skulle sidde lige i skabet fra første gang.

Maler Nordsjælland sørgede for helt perfekte vægge, hvor det var tydeligt, at det var en professionel, der havde lavet arbejdet. Jeg siger dig, at det var pengene værd. Det er uden tvivl blevet mit yndlingsrum, og jeg har lyst til at sidde derinde hele tiden.

Den helt perfekte maler i Gentofte

Der er selvfølgelig enormt mange malere at vælge imellem i Nordsjælland, så jeg indskrænkede det til maler Gentofte. Det gav mig lidt færre muligheder, men det var bestemt ikke fordi det sænkede niveauet.

Trænger dine vægge også til at blive malet? Så vil jeg anbefale at se nærmere på nogle af de gode malere, der er i nærområdet. Jeg kan kun sige, at du vil blive glad for resultatet.